Nyt badeværelse der er lækkert og funktionelt

Ring: ​20 32 54 53

Hos Murerfirmaet Jan Thielsen i Kolding Kommune nær Vejen og Vojens kan vi lave et nyt badeværelse i din bolig. Vi har omkring 30 års erfaring inden for istandsættelse af badeværelser, og vi bruger gerne denne erfaring til at lavet et lækkert og nyt badeværelse for dig.

Lad os skabe et smukt og nyt badeværelse

Mange forbinder deres badeværelser med en følelse af velvære. Det er her, hvor man kan koble af i badekarret efter en lang dag på arbejde, og det er her, hvor man kan få lidt ro og fred. Derfor er det vigtigt, at badeværelset er behageligt at opholde sig i.

Vi kan ændre det gamle og slidte til et funktionelt, smukt og nyt badeværelse. Og når du lader os lave et dit badeværelse, så kan du være sikker på, at det hele bliver lavet i den bedste kvalitet. Vi kan hjælpe dig med at isolere gulvene på badeværelset, at vådrumssikre gulvet og væggene i brusenichen og at lægge flotte nye fliser i badeværelset.

Vi lytter til dine ønsker når du vil renovere

Når du skal have et nyt badeværelse, lytter vi til dine ønsker. Vi kan udføre renoveringen som en totalentreprise, da vi har mange dygtige samarbejdspartnere, der kan sikre en høj kvalitet i arbejdet. Vi påbegynder og afslutter aldrig en opgave, før alle parter er tilfredse.

Vil du have et uforpligtende tilbud, så ring til os på telefon 20 32 54 53 i dag eller brug kontaktformularen til højre. Du kan også skrive til janthielsen@live.dk.

Indhent tilbud

Kontakt os på telefonen eller udfyld vores formular. Vi svarer altid hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hos Murerfirmaet Jan Thielsen er du Altid i trygge hænder

Hvem er vi

​Murermester Jan Thielsen

CVR-nummer: 26785510

Her bor vi

Søndergyde 1
DK-6093 Sjølund

Kontakt os

Telefon: 20 32 54 53
Email: janthielsen@live.dk