​Facaderenovering

Ring: ​20 32 54 53

Facaderenovering og facadepudsning af huse

Hos Murerfirmaet Jan Thielsen i Sjølund ved Kolding og Vojens udfører vi facaderenovering og facadepudsning af alle typer af huse og ejendomme. Vi har arbejdet med professionel facaderenovering siden 1999. Det betyder, at vi kan rådgive dig i at vælge den rette løsning på revner eller skader i muren, ligesom vi kan levere en solid og flot løsning, der kan holde i mange år.

Vi skaber smukke huse med grundig facaderenovering

Vi påbegynder en facaderenovering med en sandblæsning, hvis der for eksempel er skader i form af lodrette revner. Derpå lukker vi huller til og pudser af. Vi afslutter en facaderenovering med en grundig vandskuring, således den kan blive flot igen. Det nye udtryk vil være med til at øge husets værdi og levetid.

En facaderenovering handler ikke kun om flotte facader, der skaber smukke huse. Vand og fugt kan trænge igennem ødelagt og misligholdt murværk, hvorpå fugt, råd og endda svamp kan sprede sig i huset. Desuden kan eventuel hulmursisolering blive nedbrudt. Det er med andre ord vigtigt at sikre sig, at facaden er sund, men det er også rart, hvis facaden er flot at se på.

Kontakt os for at få en uforpligtende samtale

Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal forholde dig til skader i muren og andre facadeskader, så kontakt os i dag for en uforpligtende snak. Du kan ringe til os hos Murerfirmaet Jan Thielsen på telefon 20 32 54 53, men du kan også skrive til os på janthielsen@live.dk

Indhent tilbud

Kontakt os på telefonen eller udfyld vores formular. Vi svarer altid hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hos Murerfirmaet Jan Thielsen er du Altid i trygge hænder

Hvem er vi

​Murermester Jan Thielsen

CVR-nummer: 26785510

Her bor vi

Søndergyde 1
DK-6093 Sjølund

Kontakt os

Telefon: 20 32 54 53
Email: janthielsen@live.dk